Monday, February 23, 2015

WOW SELF SERVICE LAUNDRY 24 HOUR DI CYBERCITY KEPAYAN

Kepada "mereka-mereka" yang was-was menggunakan khidmat Dobi atau stress mencuci kain di rumah sendiri, boleh lah tukar angin datang bercuci-cuci sendiri di Self Service Laundry 24 Hour yang terletak bersebelahan Restoran Maimunah di Cybercity Apartment Kepayan..


Ada masa-masa tertentu sahaja laundry ini akan penuh tapi tidak lah akan tunggu berjam-jam sebab jumlah mesin yang disediakan mencukupi (bagi pendapat penulis..)Dan yang paling penting, laundry ini sangat selesa dan bersih..sambil menunggu tu kita boleh makan minum di kadai makan berdekatan...pasal keselamatan pula tidak perlu risau sebab kawasan ini sentiasa dipenuhi dengan "manusia-manusia" dari pagi sampai la ke pagi :) Nah, baru-baru datang sudah di tambah kerusi urut...nicee Harga? SANGAT BERPATUTAN (bagi pendapat penulis)...boleh tengok gambar dibawah..


Perkhidmatan baik @ nice seperti ini mesti di sebarkan supaya 'mereka-mereka' yang was-was menggunakan khidmat dobi dan stress mencuci di rumah boleh la datang bersenam disini....

No comments:

Post a Comment